2 MustangWD
В мене діаметрально протилежна думка про тести. Якщо когось цікавить конкретне питання, і цей "хтось" розділяє життєві позицій власника авто, то потрібно звертати увагу саме на відповіді власника.
Тест надає цілу і відноcно об'єктивну картину! В кожній галузі існує професійна деформація спеціалістів, чому журналістів вона повинна оминати? Треба розуміти, що люди весь час їздять на нормальних машинах, і СК порівнюють з нормальними машинами. Чому журналісти Авторєвю мають порівнювати СК з казна-чим? Переважна більшість автомобілів коштує значно дорожче за Джилі, і, на данниий момент, є значно якіснішими. У тесті неодноразово згадувалася низька ціна СК, згадувалася також і категорія людей, на яку розрахована Джилі - все відповідеє дійсності.
Низька ціна дозволяє нам отримати АБС, гідропідсилювач керма, кондіціонер, тощо, але не дозволяє насолоджуватися розгонною динамікою а.к.а 0-100 за 7 секунд, або звучанням аудіосистеми Накаміші.
Вірити або ні - Ваша справа, але порівняння професійних якостей журналістів Авторєю і Екіпаж закінчеться не на користь останніх.
2 V!per

Цікаво дізнатися Вашу думку... Якщо люди з гір (лише приклад) не знають принципи роботи сучасного авта і, як наслідок, бояться автівок, чи варто припинити автомобілебудування?
Відлякувати людей може лише власне нерозуміння матеріалів тесту, а не тест як такий. Або ж брехня, написана в тесті (свідома чи не свідома - інше питання).
Чи вважаєте Ви, що Авторєвю (з якихось міркувань, або через брак професійності) написали неправду?
Авторєвю не писали, що в салоні "вонь"!
http://ua.autoreview.ru написав:
В салоне — характерный запах дешевой пластмассы.
Ви не згодні з тим, що пластмаса дешева, чи з тим, що вона має характерний запах?

Аби вона дійсно штиняла, Ви б побачили інші строки, я певен.
V3N0m написав:
Обычно автообзоры пишут люди которые в жизни ездят на машинах >25000 уе, и предявляют к бюджетным машинам те же требования что и к машинам представительского и бизнес классов, что, имхо, не правильно
Я не побачив нічого, щоб вказувало на завищені стандарти оцінки.
Було б дивно, аби автомобілі тестували люди, які не мають змогу порівнювати. Раджу почитати тести дорогих машин і звернути увагу на вимоги.
Nikes написав:
А что делать если у меня рост 187 см??
Сниматся с очереди?
Якщо у Вас є змога і бажання придбати більше і зна-а-ачно дорожче авто, раджу не купувати СК.
Якщо ні - краще нічого не знайдете. Чекайте на свою Джилю і насолоджуйтеся життям.

2 ANDY, Sirius
http://ua.autoreview.ru написав:
Но когда на глаза вновь попадется прайс-лист, на некоторые недостатки начинаешь смотреть по-другому. Ведь на кого расчитан Geely CK? На тех, кому просто нужны «колеса» — недорогая машина с мотором, багажником и двумя рядами сидений. На тех, для кого вопрос престижа стоит на последнем месте, а понятие «комфорт» подразумевает прежде всего наличие кондиционера и АБС, чего на отечественных автомобилях отродясь не было. Двигатель работает, подвеска пружинит, руль поворачивает — что еще нужно? Два мешка картошки в багажник, чтобы ход был мягче — и вперед. Главное, не разгоняться слишком быстро — чтобы успеть остановиться
Я не можу сказати, що порада з лантухами картоплі є взірцем поважного ставлення до власників СК, як і не можу сказати, що журналіст написав щось погане.
В моїй СК буде з'являтися картопля. І помідори з огіками

Ось Вам і німці з японцями, розуміє людина (журналіст), що мова не про якість шкіри і не про породу деревини в салоні, а Ви кажете :wink: